Sokszor érezted úgy, hogy egyedül nem megy az edzés? Sose jutsz le a konditerembe, netán mindig van valami kifogás, ami eltántorít célodtól?
Ha Te is ezekkel az érzésekkel harcolsz és ezért nem megy úgy a sport, ahogyan szeretnéd, akkor a csoportos TRX edzések (funkcionális köredzéseink) neked valók!

Miért érdemes részt venned csoportos edzéseinken?

A csoport ereje

A valahová tartozás érzése mindenkiben megvan. Edzéseinken a csoport lendülete és ereje könnyedén átsegíthet a holtpontokon. Együtt motiválunk célod elérésben.

Profi eszközök

Lehet edzeni egy palack ásványvízzel is otthon a szőnyegen, de azért mégiscsak könnyebb és jobb érzés professzionális eszközökkel és környezetben végezni a gyakorlatokat.

Jó társaság

Az egész napi hajtás után vágysz egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre? Nálunk remek hangulatú társassággal nyithatod vagy zárhatod a napod, akik segítenek formába lendülni.

Az edzőre számíthatsz

A csoportos órákat mindig a vendégek igényei szerint állítjuk össze, így garantáltak a hatékony és izzasztó edzések, valamint rendszeresen felügyeljük a gyakorlatok helyes elvégzését.

 


 

Íme 5+1 érv, hogy neked is csoportos köredzéseinken a helyed!

  • Ha funkcionális köredzés keretében, eredeti eszközökkel és profi edzővel szeretnél hatékonyan kikapcsolódni, miközben testedet is fejleszted.
  • Amennyiben változatos és kihívást jelentő csoportos edzést keresel, akkor jó helyen jársz,mivel az edzések során a gyakorlatok és az intenzitásis folyamatosan váltakoznak.
  • Ha fejlesztenéd koordinációd és az állóképességed, akkor erre a TRX remek megoldást kínál.
  • Ha az ülőéletmódból fakadó problémákkal küzdesz, akkor a core izmok megerősítésével megelőzheted és csökkentheted a hát- és derékfájdalmaidat, valamint javítod testtartásodat.
  • Nem, baj, ha újonc vagy, csoportos edzéseink során a saját szintedhez igazodnak a gyakorlatok és így akár kis lépésekben is fejlesztheted magad.
  • A TRX alkalmas karcsúsításra, az izmok feszesítésére, szálkásításra és tartásjavításra egyaránt.

Ha szeretnél rövid időn belül látványos eredményt elérni, próbáld ki Te is a TRX (funkcionális) köredzést és izmosodj a Fit-with-us csapatával!

 

 

 

Mire számíthatsz, ha rendszeres részt veszel csoportos edzéseinken?

Íme, néhány „mellékhatás”, melyet a TRX köredzések után tapasztalhatsz:

Jobb állóképesség

Sokoldalú terhelés által egyszerre fejlődik az erő- és az állóképesség, valamint javul a koordináció.

Izmosodás, alakformálás

Esztétikus, funkcionális izmokat, továbbá a rendkívül intenzív edzés felpörgeti az anyagcserét.

Enyhülő gerinc és hátfájdalmak

Segít abban, hogy a core és hátizmaid megerősödjenek, így elkerülhető a hátfájás és a tartásod is sokkal jobb lesz.

 

Órarend

 

 

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

XY időpontokban Zsolti

X időpontban Dóri

XY időpontokban Zsolti

X időpontban Dóri

XY időpontokban Zsolti


Köredzés áraink:
Csoportos edzés: 1500 Ft/alkalom
10 alkalmas bérlet: 13.000 Ft /felhasználható: 2 hónapig/


Kiscsoportos, jó hangulatú és izzasztó edzéseken várunk Szombathely belvárosában, ahol egy percig sem hagyunk magadra! Jelentkezz következő edzésünkre most!